WERKEN BIJ DD

WORD EEN DOENER

Hier komt een stuk tekst om de eventuele sollicitant écht te werven. Na het lezen van dit stukje wil hij/zij meteen bij Doenersdreef werken!

Hier komt een stuk tekst om de eventuele sollicitant écht te werven. Na het lezen van dit stukje wil hij/zij meteen bij Doenersdreef werken, om ook zo een deel uit te maken. Hier komt een stuk tekst om de eventuele sollicitant écht te werven. Na het lezen van dit stukje wil hij/zij meteen bij Doenersdreef werken, om ook zo een deel uit te maken.

Doeners-
Dreef

Doenersdreef is een kleinschalige organisatie voor mensen met een LVB met diverse locaties in Almere en Klein Rhijnvis. Er wordt begeleiding én behandeling geboden binnen de 24-uurszorg, alsook diagnostiek, dagbesteding, leer-werktrajecten en participatiebanen. Daarnaast biedt Doenersdreef ouder-kind zorg, begeleid zelfstandig wonen voor mensen met een LVB en ambulante hulpverlening. Wij geven onze kinderen, jongeren en (jong)volwassenen een stevige basis voor actieve deelname aan de maatschappij en werken aan het verbeteren van de kwaliteit van bestaan op alle levensdomeinen.

Binnen Doenersdreef werken we vanuit co-partnership, wat de relatie met onze (jong)volwassenen kenmerkt. Dit is geen relatie die uitgaat van een hulpvrager versus een hulpverlener, maar een relatie die gebaseerd is
op vertrouwen en gelijkwaardigheid.

Behandeling, en daarmee ook participatie, binnen Doenersdreef vindt plaats vanuit een pedagogisch behandel- en leefklimaat, dat zich uitstrekt tot de leefwereld buiten de muren van

de instelling, zoals de buurt, de gemeente en de maatschappij. Deze behandelvorm wordt geboden door een integrale samenwerking tussen (jong)volwassene, persoonlijk begeleider, meewerkend teamcoach, orthopedagoog en andere betrokkenen.

Wij zien deze integrale samenwerking als een ecosysteem, waarin alle elementen elkaar nodig hebben en elkaar ook voeden. Wij proberen het beste in elkaar naar boven te halen. We zorgen dus met elkaar, vóór elkaar.

VACATURES

GZ-psycholoog of orthopedagooggeneralist gehandicaptenzorg

  • Almere en Klein Rhijnvis
  • 24 – 28 uur per week

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist voor onze locaties in Almere en Klein Rhijnvis voor 24 – 28 uur per week.

Pedagogisch medewerker gehandicaptenzorg

  • Almere
  • 28 – 32 uur per week

Ben jij gedreven en enthousiast, heb je affiniteit met de doelgroep met een (licht) verstandelijke beperking (lvb), sta je stevig in je schoenen en heb je zin een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Woonbegeleider (werkbegeleider) gehandicaptenzorg

  • Almere
  • 28 – 32 uur per week

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven woonbegeleider (werkbegeleider) voor 28 uur – 32 uur per week voor onze locatie Nieuw-Caledonië in Almere.

ERVARINGS-
VERHALEN