DE BUURT EN DD

Keuken op NC & keuken in HH

In onze keukens werken en leren onze jongeren onder begeleiding van een leermeester aan bepaalde doelen. Horeca is het middel die wordt ingezet om aan deze doelen te werken.

Keuken NC
Op onze locatie aan de Nieuw Caledoniëstraat in Almere Buiten is een professionele keuken gevestigd. In deze keuken werken en leren onze jongeren onder begeleiding van een leermeester aan bepaalde doelen. Horeca is het middel die wordt ingezet om aan deze doelen te werken. Onder begeleiding maken onze jongeren de lunches, warme maaltijden, catering bestellingen en andere culinaire verzoeken die door de omliggende bedrijven, scholen, omwonenden, collega’s worden besteld of aangevraagd.

Onze jongeren krijgen hierdoor een dagritme en structuur. Daarnaast leren ze samenwerken en oefenen ze op deze manier aan hun werknemersvaardigheden. Hierdoor werken ze aan hun toekomstperspectief en doen ze werkervaring op om op den duur de overstap te kunnen maken naar een reguliere baan.

Keuken KR
Voor ons houdt dit in dat we ervoor zorgen dat we proberen om de buurt mooier te maken op alle locaties. In Almere met een wasservice en kookservice. Alles voor de directe buurtbewoners en met de achterliggende gedachte iets voor elkaar te doen. De jongeren die wij begeleiden bij het verreiken van hun toekomst maken dit mogelijk.